Werving en Selectie

Wil jij specialistische hulp bij het werving- en selectietraject?


Kies je voor een vast dienstverband tussen jou en de medewerker als eindstation van een succesvolle zoektocht door 2day@work personeelsdiensten? In dat geval kun je gebruik maken van het traject: “Werving en Selectie”.

Via Werving en Selectie nemen we (indien nodig) het hele traject van de zoektocht naar een nieuwe medewerker over. Wij kijken goed naar jouw organisatie, de cultuur en jouw toekomstplannen. Vervolgens stellen wij in overleg met jou een functieprofiel op, formuleren we selectiecriteria, ontwikkelen we, des gewenst, een aansprekende mediastrategie en voeren we selectiegesprekken. Ook nemen we functionele tests af en onderhandelen we voor jou over de arbeidsvoorwaarden. Dit alles doen we totdat we zeker zijn dat de juiste match gemaakt is en je de nieuwe werknemer niet meer kunt missen!

Voor een scherp tarief neem je de kandidaat direct van ons over. 50% van dit tarief zullen wij factureren op de eerste werkdag van je nieuwe werknemer. Pas na zijn of haar proeftijd facturen wij het tweede gedeelte.

Bekijk hier onze LinkedIn pagina.