Van Noorloos

“Aluminium Yacht building at it’s finest”


Wie is Van Noorloos?

Van Noorloos is al jarenlang toonaangevend in het vervaardigen van aluminium superjachten, accommodaties en diverse maritieme constructies. Hun expertise ligt in de zorgvuldige bewerking en verwerking van aluminium, waarbij ze zich houden aan de hoogste internationale normen. Tijdens hun reis hebben ze talloze projecten voltooid, die stuk voor stuk een stap voorwaarts betekenen in hun zoektocht naar uitmuntendheid. Ze hebben een indrukwekkend portfolio van projecten, waaronder veel bekroonde jachten, wat hun reputatie als toonaangevend specialist in cascobouw van superjachten versterkt.

Van Noorloos streeft naar voortdurende verbetering van zowel hun producten als hun methodes. Ze investeren actief in de nieuwste machines, bieden het team uitgebreide trainings- en leermogelijkheden en richten zich op het verbeteren van hun documentatie en processen.


Cultuur

Bij van Noorloos hechten ze veel waarde aan directe en eerlijke communicatie. Dit vormt de basis voor het samenwerken aan de beste oplossingen voor elke uitdaging die ze tegenkomen. Jouw ideeën spelen hierin een cruciale rol; bij Van Noorloos wordt iedere stem gehoord en elke bijdrage gewaardeerd. Ze zijn trots op hun inclusieve werkomgeving, waar de diversiteit in nationaliteiten zorgen voor een werksfeer waarin iedereen zich thuis voelt.Duurzaamheid

Hun doel gaat verder dan het bouwen van casco superjachten. Ook bouwen zij aan een duurzame toekomst. Dit komt o.a. tot uiting in het aluminium materiaal, dit vanwege zijn oneindige recyclebaarheid zonder kwaliteitsverlies. En zo zijn recycle processen zorgvuldig ingericht om de ecologische voetafdruk van elk project te minimaliseren.

Bij Van Noorloos gaan innovatie, duurzaamheid en diversiteit hand in hand, waardoor ze niet alleen bijdragen aan de toekomst van een groene maritieme sector, maar ook aan die van mensen en planeet.


Opmerkingen van jouw nieuwe collega’s

“Wij zijn gewoon de leukste.”

“ Wij zijn een groot bedrijf met een kleine binnenkant.”

En dat bedoelen ze echt. Een relatief klein, maar hecht en gezellig team dat indrukwekkend grote jachten bouwt.


Werken bij

Wil jij deel uitmaken van deze mooie superjachten? Twijfel dan niet om eens contact met ons op te nemen, en wie weet word jij de nieuwe voorman of werkvoorbereider bij Van Noorloos!