Mabotec & Hydroplus

“Werken met de nieuwste technologie en streven naar top kwaliteit van onze producten!”


Wie is Mabotec & Hydroplus?

Bij Mabotec kom je te werken in een energiek team van ongeveer 30 collega’s. Wij lopen voorop in hydraulische technologie. We ontwerpen, produceren, assembleren en testen hydraulische manifolds. Dit is het technische onderdeel dat indrukwekkende krachten in machines distribueert. Onze klanten zijn te vinden over heel de wereld en in diverse sectoren zoals civiele techniek, offshore, machine- en apparatenbouw en industrie.

Bij Mabotec streven we ernaar om wereldwijd toonaangevend te zijn in het leveren van op maat gemaakte manifolds van topkwaliteit. Dit realiseren we door onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en een ongeëvenaarde inzet van onze mensen.

Mabotec (Manifold Boortechniek): Richt zich op het produceren van hoogwaardige hydraulische besturingsblokken.

Hydroplus: Gespecialiseerd in het ontwerpen, assembleren en testen van complete manifold systemen, evenals de verkoop van hydraulische componenten en reserveonderdelen.Onze projecten

Met meer dan drie decennia ervaring hebben Mabotec & Hydroplus bijgedragen aan diverse grote projecten. Onze producten vind je in hydraulische installaties zoals Neeltje Jans, de Maeslantkering, de Afsluitdijk, en internationaal in projecten zoals de Fehmarnbelt Tunnel en de London Eye. Onze Nederlandse klanten zijn toonaangevend in het ontwikkelen van geavanceerde offshore apparatuur voor het plaatsen en onderhouden van windparken op zee, het leggen van leidingen en kabels, hijsen, baggeren en bergingsoperaties. We bedienen ook klanten in Duitsland en Oostenrijk, die enkele van de grootste en krachtigste persen ter wereld bouwen voor staal-, hout- en aluminiumproductie.


Onze cultuur en mogelijkheden

Bij Mabotec kom je terecht bij  toegewijde professionals die werken in een platte organisatiestructuur, waar de communicatielijnen kort en direct zijn. In onze open cultuur, gericht op kwaliteit, resultaat en efficiëntie, worden vakmanschap, inzet en initiatief zeer gewaardeerd. We nemen samen verantwoordelijkheid en zijn trots op de producten die we maken.

  • Opleiding en Ontwikkeling: Mabotec is een erkend opleidingsbedrijf met een eigen praktijkbegeleider, die mogelijkheden biedt voor BBL-opleidingen op verschillende niveaus. We verwelkomen graag scholieren, zij-instromers en stagiaires.
  • Voortdurend Leren: Voor medewerkers die verder gevorderd zijn in hun carrière, bieden wij aanvullende cursussen op het gebied van CNC-programmering, automatisering, hydrauliek, montage en onderhoud.
  • ISO9001 Certificering: Sinds 2005 zijn Mabotec & Hydroplus ISO9001-gecertificeerd, wat ons ondersteunt in onze voortdurende zoektocht naar verbeteringen


Werken aan baanbrekende projecten in een ondersteunende en moderne omgeving. Dan is Mabotec & Hydrolplus de plek voor jou. Een samenwerkingsgerichte sfeer waar jouw kennis en kunde wordt gekoesterd en jouw bijdragen wordt erkend.

Werken bij