Monteur

Voor een internationale handelsonderneming in bouwmachines voor met name grond- en wegenbouw zijn wij op zoek naar monteurs.

Ben jij een echte probleem oplosser, een sleutelaar, een technisch expert en werk je graag aan verschillende lijnen van indrukwekkende machines? Dan komen we graag met je in contact.

Het team van monteurs bestaat uit buitendienst monteurs en service monteurs. De service monteur werkt voornamelijk op de thuisbasis aan uiteenlopende projecten. Zowel de opbouw van maatwerk aan nieuwe machines, het oplossen van storingen, de revisie en onderhoud van 5 verschillende productlijnen behoren tot je dagelijks werk. Je hebt kennis van dieselmotoren, hydrauliek, elektronische besturingssystemen en je bent bekend met het reviseren van machines. Kortom je bent een gepassioneerde allround monteur.

Wat vraagt de opdrachtgever:

  • Opleiding op minimaal MBO (of gelijkwaardige werkervaring), bij voorkeur in de richting WTB of autotechniek
  • Je hebt praktische kennis van dieselmotoren, mobiele hydraulische installaties, elektronische besturingssystemen.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je spreekt Nederlands en enige kennis van de Duitse taal is een pre

Wat heeft de opdrachtgever te bieden:

De opdrachtgever is met de Nederlandse vestiging onderdeel van een Duitse groep en marktleider in deze sector. Ontwikkeling en groei zijn belangrijke pijlers voor zowel het bedrijf als de medewerkers. Regelmatig wordt er intern scholing gegeven om de monteurs op te leiden om hun werk op diverse machines uit te kunnen voeren. Specialiseren in een productlijn is mogelijk maar ook doorstromen naar een buitendienst functie behoort tot de mogelijkheden. Je werkt voor de wereldmarktleider en daar ben je trots op.

Solliciteer direct