Commercieel Medewerker Binnendienst

Wie zoeken wij?

Weet jij van aanpakken als het gaat om orderverwerking, facturering en het bijhouden van klantgegevens. Denk je mee hoe de informatiestromen binnen dit bedrijf slimmer en effectiever georganiseerd kunnen worden zodat klanten en vertegenwoordigers sneller en beter geholpen worden.

In je takenpakket ga je ook aan de slag met het opmaken van offertes, orders, het coördineren van levertijden en zaken rond after sales.

Wij zoeken iemand die overzicht kan houden, een man of vrouw die stuurt: dus de losse eindjes aan elkaar knoopt en in overleg met collega’s de juiste prioriteiten stelt.

Vanuit die positie ben je proactief in het informeren van het management zodat er in teamverband goed en tijdig geschakeld kan worden naar potentiële klanten. Je bent dus een teamplayer. Daarnaast ben je iemand die alle e-mailverkeer regelt, de telefoon beantwoordt en belt met de klanten. Je bent hiermee het eerste aanspreekpunt. Daarom vinden wij representatief én vriendelijk zijn heel belangrijk.

Wat vragen wij?

Je spreekt een goed mondje Duits én Engels, je bent hierin ook taalvaardig, Frans is een pre, Nederlands vanzelfsprekend. Verder ben je flexibel, creatief, zelfstandig, accuraat, gestructureerd en kun je werken onder druk. Kennis van Unit 4 Multivers en beheers je Elance dan is dat een mooie extra. Microsoft Office heeft geen geheimen voor je. Je hebt affiniteit met design en techniek. Ervaring op een “export” afdeling is een prachtige plus. Je beschikt tenminste over een MBO-4 werk/denk niveau.

Wat bieden wij?

Commercieel medewerker binnendienst is een drukke, maar ontzettend uitdagende baan met verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, een salaris dat past bij deze full time job. Je krijgt een leuk stel collega’s binnen een internationaal opererend bedrijf met visie op duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociale betrokkenheid. Zij bieden je support en mooie kansen in je verdere ontplooiing.

Reageren!

Stuur je sollicitatie naar janet@2day-work.nl

Vertel ons wie jij bent en waarom jij degene bent die perfect binnen dit team past. Wij zien uit naar je reactie!

Solliciteer direct