Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar wij als 2day@work voor staan.

Onze hoge kwaliteitsnorm komt terug in alle processen. Of het nu gaat om het voorstellen van kandidaten, het facturatieproces, of het nakomen van gemaakte afspraken: bij 2day@work is het leveren van kwaliteit het uitgangspunt.

Wij zijn geen ‘gewoon’ uitzendbureau, maar een fullservice organisatie waar het draait om vakkundige bemiddeling in diverse sectoren, zowel tijdelijk als vast en op detacheringsbasis.

Onze visie:

Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar wij als 2day@work voor staan. Onze hoge kwaliteitsnorm komt terug in alle processen. Of het nu gaat om het voorstellen van kandidaten, om het facturatieproces, of om het nakomen van gemaakte afspraken: bij 2day@work is het leveren van kwaliteit het uitgangspunt.

Wij zijn een regionale, kwaliteitsbewuste organisatie, gericht op vakkundige bemiddeling van personeel in de Regio Altena. Wij streven dagelijks naar het beste resultaat voor zowel werkzoekenden als werkgevers.

Om dit te bereiken, werken wij aan de hand van 5 kernwaarden:

  • Aandacht voor mensen
  • Kwaliteit
  • Meerwaarde creëren
  • Resultaatgericht
  • Vakkundigheid