Werkgevers

 

Onze dienstverlening

 

 

Voor korte of langdurige opdrachten waarbij u maximale flexibiliteit belangrijk vindt, kunt u kiezen voor Uitzenden en Detacheren

2day@work personeelsdiensten is de partner in het ter beschikking stellen van arbeidskrachten op flexibele basis om in de personeelsbehoefte van de opdrachtgever te voorzien.

De juiste persoon op de juiste plek is een vanzelfsprekendheid en wat ons betreft slechts het begin van de samenwerking.

Het kan hierbij gaan om het invullen van structurele vacatures dan wel om vacatures als gevolg van zogenaamde ‘piek of ziek’.
Daarnaast gaan we nadrukkelijk ook uit van de beschikbare medewerker of vrijgekomen functie.
Op basis van zijn/haar capaciteiten en ervaringen of wensen van de opdrachtgever voor de nieuwe functie  zullen we actief op zoek gaan naar een passende werknemer. We geloven niet in successen op korte termijn. Met onze dienstverlening werken we aan een langdurige relatie, waarvan we samen ook in de toekomst de vruchten plukken.

Bij een succesvolle match zullen we enkel de gewerkte uren tegen een vooraf vastgelegd salaris voor de werknemer  en een vooraf vastgesteld tarief voor de inlener verwerken.
Helder, marktconform en flexibel zijn de kernbegrippen die passen bij onze dienstverlening.

image003

Wilt u specialistische hulp bij het werving & selectietraject ?

 

Kiest u voor een vast dienstverband tussen u en de medewerker als eindstation van een succesvolle zoektocht door 2day@work personeelsdiensten In dat geval kunt u gebruik maken van het traject  Werving & Selectie . Via Werving & selectie nemen we (indien nodig) het hele traject van de zoektocht naar een nieuwe medewerker over.
Wij kijken goed naar uw organisatie, de cultuur en uw toekomstplannen. Vervolgens stellen wij in overleg met u een functieprofiel op, formuleren selectiecriteria, ontwikkelen een aansprekende mediastrategie, voeren selectiegesprekken, nemen functionele tests af en onderhandelen voor u over arbeidsvoorwaarden. Totdat we zeker zijn dat de juiste match gemaakt is. En u verder kunt met een nieuwe werknemer die u niet graag meer zult laten gaan.

Zoekt u een flexibele oplossing voor invulling van uw personeelsbehoefte, dan is uitzenden of detacheren voor u de oplossing.

Met uitzenden of detacheren nemen wij het juridisch werkgeverschap en tal van arbeidsrechtelijke risico’s van de werkgever over. Dit kunnen bijvoorbeeld risico’s ten aanzien van arbeidscontracten, ziekte, loondoorbetaling en proeftijden zijn. De medewerkers komen in dienst bij 2day@work personeelsdiensten   via een uitzend- of detacheringovereenkomst.
Wij dragen zorg voor het tijdig en adequaat uitbetalen van salarissen en premies en nemen daarbij ook het ziekterisico voor onze rekening. Zo nemen we de personeelsadministratie veel werk uit handen, tegen lagere kosten.

wordle-samenwerken-1024x640